Nieuws

Teamuitbreiding voorstellen

12-12-2023

Het is geweldig om te zien dat zoveel scholen en vrijwilligers Onderwijsambassadeurs omarmen. We groeien daardoor ook razendsnel. Het werd tijd voor uitbreiding van ons team.

Terugblik event Project Onderwijsambassadeurs maken we samen

12-12-2023

We kijken terug op een geslaagd event 21 november op het Amadeus Lyceum in Vleuten. Met een hoge opkomst aan vrijwilligers en (onderwijs)professionals hebben we een inspirerende middag gehad.

Ik ben de plus, niet de vervanger

13-12-2022

Onlangs verscheen er een mooi onderzoeksartikel in het tijdschrift BSM (Basisschool Management) over de inzet van onderwijsambassadeurs. Het project is vanaf de start gevolgd door onderzoekers van het Marnix Onderwijscentrum. De mooie resultaten lees je nu terug in bijgevoegd artikel.

Terugblik op feestelijke afsluiting

23-08-2022

Net voor de zomervakantie sloten we het schooljaar en een subsidieperiode feestelijk af. Het einde van een schooljaar is in onderwijsland altijd een drukke periode. Toch namen veel geïnteresseerden de moeite om aanwezig te zijn.

Nieuwe schooljaar is weer gestart

06-09-2021

In de omgeving Utrecht is het nieuwe schooljaar weer begonnen. En daarmee ook weer een nieuwe lichting met onderwijsambassadeurs! Een goede reden om hier even feestelijk bij stil te staan en kennis te maken met elkaar.

 

Pilot onderwijsambassadeurs van start

03-09-2020

Wow, de eerste zes onderwijsambassadeurs zijn gestart op De Boomgaard in Utrecht! Aan het einde van de eerste dag was iedereen positief: de leerlingen, het team van De Boomgaard en de onderwijsambassadeurs.