Voor scholen

Leuk dat je interesse hebt in het project. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We werken met verschillende basispakketten en inwerktrajecten. Neem gerust een kijkje bij ons aanbod om te zien wat goed bij je school past.

Onze focus ligt momenteel op de regio's Utrecht, Gooi- en Vechtstreek, Den Haag, Rotterdam, Gelderse Vallei en Almere. We maken enkele uitstapjes naar andere regio's om te ervaren hoe dat gaat. Want het project zal in de toekomst breed beschikbaar zijn.

Wij komen graag in contact met scholen die interesse hebben in het project. Het project voor het basisonderwijs staat inmiddels stevig en we maken nu de stap om dit beschikbaar te maken voor velen. Dat werkt het beste als we weten welke basisscholen interesse hebben om met het project aan de slag te gaan.

Kosteloos een schooljaar uitproberen?

Ben je een basisschool in de stad Utrecht? En heb je interesse in het project? In samenwerking met Utrecht Leert kun je aankomend schooljaar 2024/2025 wederom het project een schooljaar kosteloos uitproberen. Utrecht Leert neemt de kosten voor het basispakket voor hun rekening. De  volgende kosten dien je als basisschool wel zelf te betalen:

  • Bijdrage voor kwaliteitsborging €605,- per onderwijsambassadeur
  • Aan te vragen VOG  €35,- 
  • Eventueel vrijwilligersvergoeding van €180,- per maand