Voor scholen

Leuk dat je interesse hebt in het project. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We werken met verschillende basispakketten en inwerktrajecten. Neem gerust een kijkje bij ons aanbod om te zien wat goed bij je school past.

Onze focus ligt momenteel op de regio's Utrecht, Gooi- en Vechtstreek, Den Haag, Rotterdam, Gelderse Vallei en Almere. We maken enkele uitstapjes naar andere regio's om te ervaren hoe dat gaat. Want het project zal in de toekomst breed beschikbaar zijn.

Wij komen graag in contact met scholen die interesse hebben in het project. Het project voor het basisonderwijs staat inmiddels stevig en we maken nu de stap om dit beschikbaar te maken voor velen. Dat werkt het beste als we weten welke basisscholen interesse hebben om met het project aan de slag te gaan.

Kosteloos een schooljaar uitproberen?

Heb je interesse in het project en ben je aangesloten bij Convenant PO van Utrecht Leert? In samenwerking met Utrecht Leert heb je dan de kans om nog dit schooljaar 2023/2024 het project een schooljaar kosteloos uit te proberen.

Middelbare school en interesse?

Dit schooljaar (2022/2023) starten we met een pilot van het project op het Amadeus Lyceum (Vleuten). Deze pilot gebruiken we om een goed project neer te zetten dat daarna makkelijk door andere middelbare scholen gebruikt kan worden. Vanaf februari 2023 breiden we uit naar nieuwe middelbare scholen binnen PCOU/Willibrord en het schooljaar erna is ook voor andere middelbare scholen het project in te zetten.

Interesse in het project voor je middelbare school? Neem contact met ons op via het contactformulier. En schrijf je vooral in voor onze nieuwsbrief (onderaan de website). Zo blijf je makkelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.