Voor scholen

Leuk dat je interesse hebt in het project. Vanaf nu is het mogelijk om als basisschool en middelbare school in de regio Utrecht je interesse kenbaar te maken.

We breiden vanaf dit schooljaar (2022/2023) uit naar andere schoolbesturen buiten PCOU/Willibrord. Daarbij ligt onze focus op basisscholen (besturen) die aangesloten zijn bij Convenant PO van Utrecht Leert.

Ben jij deze school en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier om een kennismaking te plannen. 

Basisschool en niet aangesloten bij Convenant PO van Utrecht Leert?

Heb je interesse in het project en ben je niet aangesloten bij Convenant PO van Utrecht Leert? Neem vooral ook contact met ons op.

Wij willen heel graag in contact komen met scholen die interesse hebben in het project. Het project voor het basisonderwijs staat inmiddels stevig en we maken nu de stap om dit beschikbaar te maken voor velen. Dat werkt het beste als we weten welke basisscholen interesse hebben om met het project aan de slag te gaan.

Onze focus ligt momenteel op regio Utrecht en we maken enkele uitstapjes naar andere regio's om te ervaren hoe dat gaat. Want ook hier geldt dat dit project breed beschikbaar gaat komen en naar de toekomst toe niet regio gebonden blijft.

Middelbare school en interesse?

Dit schooljaar (2022/2023) starten we met een pilot van het project op het Amadeus Lyceum (Vleuten). Deze pilot gebruiken we om een goed project neer te zetten dat daarna makkelijk door andere middelbare scholen gebruikt kan worden. Vanaf februari 2023 breiden we uit naar nieuwe middelbare scholen binnen PCOU/Willibrord en het schooljaar erna is ook voor andere middelbare scholen het project in te zetten.

Interesse in het project voor je middelbare school? Neem contact met ons op via het contactformulier. Schrijf je vooral in voor onze nieuwsbrief (onderaan de website). Zo blijf je makkelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.