Gepubliceerd op: 12-12-2023

Teamuitbreiding voorstellen

Het is geweldig om te zien dat zoveel scholen en vrijwilligers Onderwijsambassadeurs omarmen. We groeien daardoor ook razendsnel. Het werd tijd voor uitbreiding van ons team.

Onze nieuwe teamleden stellen zich graag aan je voor. Maak kennis met Jolyn, Frank en Kimberly.

Jolyn van Lamoen-Nachtegaal

Mijn naam is Jolyn van Lamoen-Nachtegaal. Sinds juni ben ik werkzaam bij Stichting Onderwijsambassadeurs. Daarvoor ben ik lang werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs en ben ik managementassistent op een basisschool geweest.

Ik ben nu werkzaam als projectleider Onderwijsambassdeurs primair onderwijs voor de PCOU en werk daarnaast ook als Project- en Relatiemanager regio Utrecht voor Stichting Onderwijsambassadeurs.

Frank Alkemade

Mijn naam is Frank Alkemade, Relatiemanager Voortgezet Onderwijs voor Stichting Onderwijsambassadeurs. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs, waarvan de laatste tien jaar in het middenmanagement. 

Ik ben op dit moment, naast erg enthousiast, ook gemotiveerd om met mijn ervaring een bijdrage te leveren aan een volgende stap voor deze organisatie.

Kimberly de Vries

Met veel enthousiasme ben ik begonnen bij Stichting Onderwijsambassadeurs in de combifunctie van Relatie- en Marketingcommunicatiemanager. Ik ga mijn expertise en ervaring op marketing en communicatiegebied inzetten om Onderwijsambassadeurs steviger op de kaart te zetten bij onze doelgroepen.

Daarnaast ga ik als Relatiemanager primair onderwijs aan de slag voor de nieuwe regio's. In mijn loopbaan heb ik zowel binnen profit als non-profit bedrijven mijn marketingcommunicatie ervaring opgedaan.